Photo credit : Tim Saccenti

Legendarni Koяn donosi novi singl „Forgotten“

Nakon izuzetno zapažene numere Start The Healing“ koja je objavljena u novembru prošle godine, legendarni metal bend KoЯpredstavlja novi singl pod nazivom „Forgotten“.

U pitanju je drugi singl sa predstojećeg albuma „Requiem“ na kom će se naći, pored već objavljenih, još sedam potpuno novih numera. Uz pesmu predstavljen je i visualizer koji je kreirao EFFIXX.

Od svog osnivanja, bend je prodao 40 miliona albuma širom sveta, dobio dve Grammy nagrade i postavio nebrojene rekorde u svom muzičkom žanru. Pevač Jonathan Davis, gitaristi James Shaffer i Brian Welch, basista Reginald Arvizu i bubnjar Ray Luzier nastavili su da pomeraju granice rock i metal žanrova, a istovremeno su ostali inspiracija novim generacijama muzičara širom sveta.

Izlazak dugoočekivanog studijskog izdanja „Requiem“ se očekuje 4. februara, a u pripremi je i turneja na kojoj će bend imati priliku da svojim vatrenim fanovima uživo predstavi neke od svojih najvećih hitova, kao i nove numere.

Izdanje „Forgotten“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.