Photo : Promo

22. & 23. decembra se u Beogradu održava festival za lečenje Luke Kurjačkog ; nastupaju Eyesburn, Bvana i Mikri i drugi…

U Kulturnom centru GRAD, 22. i 23.12. održaće se dvodnevni festival, sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje Luke Kurjačkog.

Program festivala:

22.12. Humanitarna aukcija Na humanitarnoj aukciji, koju će voditi Marko Milošević MKDSL, imaćete prilike da uživo, ili preko streama, putem društvenih mreža, kupite odeću, obuću, nakit, umetnička dela i razne druge stvari lokalnih brendova i umetnika.

ZLA ZLA, FUTRO, IVICA I MAJICA, DAIRE, ŠKRABAC, WACKY SHEEP, GALA BOROVIĆ, WHOLLY, QUELTZALCOAT, YUGO.WAW, YUGO LINIJA, LOKVANJ, KIWA, WEEDZOR, ARMY DOG, KEZVEZ, FIGUARTIVNO, YUGODREAM, HOKLA I KOMODA, MILICA BABOVIĆ, REHAB, HAIKUZADANAS, ENDO, DEJOSLAVIJA, NIO.NAKIT, HOOKED JEWLERY, GANKA, i ostali..

23.12. Humanitarni koncert Koncert će činiti setovi sledećih izvođača i bendova:

Nataleé
MAiKA
Sajsi MC
Mikri i Bvana
Eyesburn

Karte će se prodavati na ulazu, po ceni od 1000 din. Prihod od karata i od stvari prodatih na aukciji, biće uplaćene na račun za Lukino lečenje u Japanu. Više o njegovoj situaciji možete pročitati ovde, a više informacija o festivalu ovde.