Foto: Promo

Rammstein dolazi Beograd nakon 11 godina

Rammstein se vraća na stadione Evrope 2024. godine!

Ponovo će u svoje kamione spakovati svoju impresivnu binu i moćnu pirotehniku i krenuti na put, a koncert u Beogradu zakazan je za 24. maj 2024. na Ušću.

Milioni ljudi koji su poslednjih godina prisustvovali rasprodatim koncertima benda mogu potvrditi činjenicu da su njihovi nastupi jedinstveni po svojoj prirodi, obimu i kvalitetu.

Baš na 30. godišnjicu benda, stari i novi fanovi će ponovo imati priliku da uživo dožive, kako je magazin Rolling Stone naveo, “gigantski šou” koji će Rammstein po zna koji put prirediti svojoj publici. To da „nije sav barut… pucan odmah na početku“ (kako je pisao Morgenpost) u velikoj meri pripisuje se lepim manirima popularnih Berlinčana, kao i dimu koji se diže sa stadiona i vidi se kilometrima unaokolo i set listi koja uključuje sve najveće hitove benda.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u sredu, 18. oktobra u 11 časova putem sajta efinity.rs i Efinity mobilne aplikacije.

Svaki kupac može kupiti najviše šest (6) ulaznica po transakciji u okviru iste kategorije ulaznica.

Informacije i linkovi za ulaznice dostupni su na rammstein.com/tickets. Članovi Rammstein fan-kluba „LIFAD“ imaće priliku da kupe ulaznice od ponedeljka, 16. oktobra od 11 časova do utorka, 17. oktobra u 11 časova. Svaki član LIFAD-a može kupiti najviše šest (6) ulaznica po šou putem LIFAD-preprodaje.

“Kako postoji samo ograničena LIFAD-alokacija za svaki grad, ne možemo garantovati da će svaki član nabaviti svoje ulaznice u pretprodaji. Da bismo osigurali da mnogobrojni fanovi kupe ulaznice po fer ceni, molimo vas da obratite pažnju na sledeće:
Sve informacije o ovlašćenim sajtovima preko kojih možete nabaviti svoje ulaznice – od starta pretprodaje pa do kraja prodaje, mogu se naći na stranici rammstein.com/tickets. Prodavci koji se ne nalaze na ovoj listi, a nude ulaznice za Rammstein na prodaju NISU OVLAŠĆENI trgovci. Ulaznice za Rammstein kupljene kod neovlašćenih trgovaca ne dozvoljavaju ulaz na koncert. Svim potencijalnim kupcima ulaznica preporučujemo da unapred kreiraju korisnički nalog kod zvaničnog prodavca ulaznica za tu zemlju, kako bi mogli brže da završe proces rezervacije ulaznica na samom startu pretprodaje.” – dodaju iz organizacije.

Cena ulaznica je :

Sedenje – 12.900 dinara

Stajanje – 8.900 dinara

FeuerZone – 11.500 dinara