Kiss dolaze u Zagreb

Jedan od najuspešnijih rokenrol bendova na svetu, Kiss će u okviru svoje turneje “End of the road” 9. jula 2022. godine održati koncert u Areni Zagreb.

Nakon epske i dobro dokumentovane 45 godina duge karijere koja je pokrenula eru rokenrola, KISS je započeo svoju poslednju turneju 2019. godine. Svetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri – tražila se karta viška, a interesovanje je bilo toliko da su se zakazivali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti zakazani širom Evrope za 2020. godinu nisu mogli da se održe i odloženi su za nove datume. Iz tog razloga, bend sa posebnim zadovoljstvom objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao kao novi datum i koncert u Zagrebačkoj Areni 9. jula 2022.

Poznati po svojim maskama i specijlanim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS decenijama dokazuje zašto važe za tvorce najboljeg rokenrol šoua. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 miliona primeraka albuma širom sveta, izjavaili su da ovu turneju posvećuju milionima KISS obožavalaca koji ih podržavaju više od četiri decenije.

Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tokom protekle četiri decenije, nikada ne bi moglo da se dogodi bez miliona ljudi širom sveta koji su punili klubove, arene i stadione tokom tih godina. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas videli i poslednja šansa za one koji to nisu. KISS armijo, opraštamo se na poslednjoj turneji sa našom najvećom predstavom do sada i izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… Ne izvinjavajući se i ne zaustavljajući se, rekao je KISS na turneji “End Of the Road”.

U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavaocima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za karte kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografisanje sa članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje sa članovima benda. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica, a više informacija može se saznati na sajtu Eventima po početku prodaje.

Svi članovi KISS Army fan kluba imaće specijalnu privilegiju da svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. jula kupe od 25. maja u 10h, 24 sata pre oficijelne prodaje, dok će zvanična prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. maja u 10:00h na sajtu i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

Izvor : Balkanrock.com