Artan Lili posle više od dve godine u banjalučkom KSB-u

Artan Lili će u subotu 25. novembra nastupiti u banjalučkom klubu KSB.

– Posle više od 2 godine ponovo dolazimo u Banja Luku. U sklopu regionalne turneje u kojoj obeležavamo 10 godina rada benda, na red je došla i Banja Luka. Presrećni smo zbog toga i kao i obično spremamo se da napravimo strašnu žurku! Svi koji nas znaju, znaju da stalno podižemo standarde naših nastupa pa će tako biti i ovoga puta. Sviraćemo nove stvari, ali i staru, dobro poznatu selekciju proverenih hitova. Dakle, najjača žurka stiže uskoro, kupite karte na vreme jer je kapacitet ograničen. Vidimo se u KSB-u! – izjavili su članovi benda euforično najavljujući nastup.

Od kako je njihov prvi singl “Džoni” objavljen u novembru 2012. godine Artan Lili je nesumnjivo jedan od najčešće pominjanih sastava u regionu kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Grupa se tokom vremena ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Bojan Slačala – bas i vokal, Romana Slačala – vokal i daire, Marko Ajković – bubanj i Ivan Skopulovič – gitara.

Artan Lili trenutno objavljuju singl-spotove sa 3. albuma u saradnji sa kolegama sa scene. Singl “Rokenrol posle rokenrola” je nastao u saradnji sa Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe Partibrejkers, dok su singl “Otrov” realizovali sa Nikolom Vranjkovićem. Poslednji u nizu, singl “Hardkor i pank”; je nastao u saradnji sa Zoranom Marinkovićem, frontmenom grupe Bjesovi.

Do sada su objavili 2 albuma – “Artan Lili” “New Deal” i jedna su od koncertno najaktivnijih grupa u zemlji i regionu, pa gotovo da i ne postoji grad, klub ili festival na kome do sada nisu nastupili.

Prodaja ulaznica za nastup benda Artan Lili u KSB po ceni od 15,00 KM, počeće od ponedeljka, 16. oktobra, putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u.