Baby Lasagna sa “RIM TIM TAGI DIM” skinuo Aleksandru Prijović sa trona

Ovih dana dobar deo priča koje kruže internetom vezan je za Doru – ovogodišnji izbor za hrvatskog predstavnika za pesmu Evrovizije, a među 24 pesme najpopularnija je “RIM TIM TAGI DIM”.

Ko je Baby Lasagna koji je za 24h pomeo konkurenciju u hrvatskom izboru za pesmu koja će ih predstavljati na Evroviziji ?

„RIM TIM TAGI DIM“ koja privlači sve veću pažnju medija je pesma Baby Lasagne koja je u konkurenciju ušla kao rezerva nakon što se Zsa Zse povukla. Od dana objavljivanja, odnosno ovog utorka, pesma je prikupila 205.000 pregleda, što je čini jedinom pesmom sa ovogodišnje Dore koja je do sada prešla 100.000 pregleda.

Pored toga što samu pesmu komentarišu domaći i svetski fanovi, pesma se našla i u samom vrhu YouTube trandinga u Hrvatskoj. Baby Lasagna je juče bio na drugom mestu, ispod arenske senzacije Aleksandre Prijović, ali ju je danas skinuo sa tog trona.

Što se tiče zvaničnog Youtube kanala Dore, osim Baby Lasagne, na drugom mestu po gledanosti trenutno je Let 3 sa pesmom „Baba Roga“.