Beatallica. CREDIT: Press

Beatallica, mashup Beatlesa i Metallice objavljuju prvi album nakon osam godina

Beatallica, mashup bend The Beatlesa i Metallice, trebalo bi da objavi svoj prvi album posle osam godina.

Satirični četvoročlani sastav objavio je svoj prvi album 2007. godine pod imenom „Sgt. Hetfield’s Motorbreath Pub Band“, nakon čega su usledili „Masterful Mystery Tour“(2009) i „Abbey Load“(2013).

Kako Blabbermouth izveštava, Beatallica će se vratiti u javnost sa još jednim albumom 2021. godine nakon što su potpisali ugovor za Metal Assault Records. Izdavačka kuća je takođe izdala pomenuta prva tri albuma benda putem Bandcampa.

Juče su postavili sliku u studiju na svoju zvaničnu Instagram stranicu. „Još jedan kreativan i uspešan vikend u knjigama“, glasi text ispod objave. „Nastavljamo da pišemo materijal za album koji će, nadamo se, biti objavljen krajem ove godine!“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beatallica (@beatallicaband)

„Metal Assault se prvi put predstavio Beatallici 2010. godine kada je bend obišao zapadnu obalu i nastupio u sada već neaktivnom klubu Key u zapadnom Holivudu, izvodeći koncert kakav mogu samo oni“, napisala je izdavačka kuća u izjavi.

„Posle toga, intervjuisali smo Beatallicu i pratili njihov napredak tokom godina, dok su svoje koncerte radili po celom svetu, prikupljajući globalnu bazu obožavalaca, uz gomilu pohvala članova Metallice i slično, kao i kao od novinara svuda “.