Photo : promo

Beogradski Tribute Manifest U Subotu U Zappa Bazi

Beogradski Tribute Manifest se po prvi put održava i predstavlja jedinstvenu šansu da publika prisustvuje nastupima dva sjajna domaća tribute benda na istoj bini!

Naime, 23. septembra, sa početkom od 21h održava se koncert tribute bendova Rainmaker (Iron Maiden Real Tribute) i Panterchuggah (Pantera Real Tribute) u beogradskom klubu Zappa Baza.

Svi ljubitelji heavy metala će imati priliku da uživaju u višečasovnom programu i izvedbama hitova bendova Iron Maiden i Pantera. Podsećamo da je Rainmaker najdugovečniji domaći Iron Maiden tribute bend koji je nastupao širom Evrope, u više navrata na BG Beer Festu, kao i mnogim domaćim festivalima, dok je sa druge strane – Panterchuggah, prvi pravi domaći Pantera Tribute bend, sačinjen od članova legendarnih domaćih bendova (Magma, Trigger, Pero Deformero, Alogia), koji je za dve godine postojanja zabeležio veliki broj nastupa širom Srbije.

Cena karte za ovaj događaj iznosi 700rsd, a iste će biti dostupne za kupovinu na ulazu kluba. Zbog velikog interesovanja, karte su dostupne i u pretprodaji u klubu Zappa Bar, po istoj ceni kao i na dan koncerta (700rsd).