Photo : promo

Besplatan Koncert Benda Dexter U Klubu “Istina Mašina”!

Poštovana muzička zajednico, imamo zadovoljstvo najaviti spektakularni besplatan koncert benda Dexter, koji će obeležiti njihovu desetogodišnjicu postojanja!

Ova nezaboravna muzička proslava održaće se 22. oktobra 2023. godine, s početkom u 20 časova, u popularnom klubu “Istina Mašina” u Nišu.

Dexter, autentični melodični rok bend iz Niša, osnovan 2012. godine, proslavio se svojim originalnim zvukom i energičnim nastupima. Ova izuzetno talentovana ekipa svoj muzički put započela je kao spontana saradnja između gitariste Ivana Vukadinovića i pevača Aleksandra Božinovića. Kroz godine posvećenog rada i strasti prema muzici, Dexter je postao sinonim za kvalitetnu rok muziku na niškoj sceni.

Njihova muzička priča je obogaćena pobedom na Medijana Balkanrock festivalu 2015. godine, što je označilo prekretnicu u karijeri benda. Dexter je snimio nekoliko numera pod producentskom palicom Rodoljuba Avramovića, a pesma “Bluz mrtvog čoveka” je osvojila srca publike i kritičara, čak i zaslužila emitovanje na MTV Adria televiziji.

U čast deset godina postojanja, Dexter će vas počastiti nezaboravnim koncertom u klubu “Istina Mašina”. Osim hitova koji su osvojili srca publike, bend će predstaviti i pesme s nadolazećeg, dvostrukog studijskog albuma, koji će biti objavljen krajem ove godine.

Pridružite nam se na ovom posebnom događaju gde će Dexter deliti pozitivnu energiju i emocije sa svojim vernim obožavaocima. Osim toga, na ovom koncertu ćete imati priliku da uživate i u nastupu benda “Hazel”, već dobro poznatog na niškoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Ulaz na koncert je potpuno besplatan, tako da svi ljubitelji kvalitetne rok muzike imaju priliku da prisustvuju jedinstvenom muzičkom spektaklu. Bend Dexter će takođe ugostiti bivše članove benda i prijatelje, koji su takođe priznati muzičari, obećavajući vam nezaboravno muzičko iskustvo.

Posle koncerta, svi posetioci su pozvani da se pridruže bendu na jam sessionu, gde će imati priliku da uživaju u improvizaciji i muzičkom stvaralaštvu zajedno sa članovima benda Dexter.

Ne propustite priliku da budete deo ove muzičke proslave i provedete nezaboravno veče uz odličnu muziku i sjajnu atmosferu. Vidimo se 22. oktobra u klubu “Istina Mašina”!