Biografija o grupi Heart u izradi

Priča o rock n roll sestrama, bendu Heart će očigledno biti ispričana i na velikom platnu.

Pevačica Ann Wilson otkrila je da je biografski film trenutno u izradi.

Wilson je rekla da se svi detalji i dalje slažu jer se scenario još uvek piše, i dodala je da će Linda Obst producirati film za Amazon.

„Videla sam prvu verziju scenarija i zaista je super“. Dodala je Wilson, kao i da je u toku kasting za uloge nje i sestre Nancy Wilson i da se javilo nekoliko glumica. Otkrila je da je Anne Hathaway pokazala interesovanje da glumi nju, ali dodala je, “Mislim da nije baš u pravu za to.”

Takođe je dodala da je film usporen zbog virusa Covid-19, ali najvažniji detalji za film su trenutno “u razvoju”. Pevačica je takođe dodala da će radnja filma biti od njihovog detinjstva,a da su trenutno došli do karijere sestara u ’90-im godinama.

Heart su se pojavile sa albumom “Dreamboat Annie” iz 1975. godine, praćenim nizom uspešnih izdanja. Ali nakon što su malo popustile u ranim ’80-im, uživale su slavu u uskrsnuću karijere sa istoimenim albumom iz 1985 i nastavile da haraju radio talasima sve do ’90-ih.

“Magic Man,” “Barracuda,” “Straight On,” “What About Love,” “Never,” “These Dreams,” “Alone” and “All I Wanna Do I Make Love to You” su neke od njihovih najvećih hitova.