Photo : Promo

“Birala je svijet” je novi singl benda Zo

Mladi splitski bend Zo svojim četvrtim singlom “Birala je svijet” najavljuje nadolazeći album prvenac koji će za diskografsku kuću RTL Music objaviti u maju.

Ova simpatična i energična šestorka predstavila nam se prošle godine sa singlovima “Poslovan lik”, “Mjesto pod suncem” i “Frane Mihalj” od kojih je poslednji osvojio nagradu publike za pesmu godine na portalu muzika.hr.

Novi singl “Birala je svijet” pršti energijom i veseljem te je pripadajući spot u potpuno pogođenom tonu zajedno s pesmom. Pesma je snimana u SideChain studiju, a produkciju potpisuje producent benda Sandro Petrić. Za sjajan spot zaslužan je talentovani režiser Marino Vrca i snimatelj Stipe Ninčević koji su zajedno zaslužni i za njegovu montažu.

Photo : Promo

Frontman i autor pesme Vincent Šepić o samom procesu novog singla kaže:

“Bilo je ovo nekoliko intezivnih mjeseci rada i presretan sam jer sam uživao u apsolutno svakom koraku ovog procesa. Pjesmu smo snimili još na početku jeseni u Zagrebu te odmah po izlasku iz studija smo se svi složili da će biti idući singl. Nismo ju htjeli objaviti dok svaki korak nismo dobro isplanirali te bili zadovoljni s konačnim produktom. Još od početka godine gledao sam s kim bih radio na ovom spotu i sasvim slučajno sam se povezao s jako talentiranim redateljem Marinom Vrcom koji je sve moje ideje i zamisli sproveo u djelo na najbolji mogući način. Izuzetno smo zadovoljni spotom koji savršeno prati pjesmu i oslikava nas zapravo kakvi smo – volimo melodičnost, tu pop punk rock energiju s retro vremenom. Hvala brojnim prijateljima na pomoći oko ovog spota, pogotovo Barbari Čolak bez koje istog ne bi ni bilo!”

Zo nastavlja svoj put probijanja na sceni, nakon prošlogodišnje turneje sada najavljuju prvi album koji će objaviti u maju i koncertno promovisati na domaćem terenu u Splitu 27.5. u klubu Kocka te u zagrebačkom KSET-u 9.6.