Sat. May 8th, 2021

Rumblin’ Trouble / Photo: Aleksa Zornić

BLUES AKUSTIK DUO RUMBLIN’ TROUBLE PREDSTAVILI DEBITANTSKI ALBUM “UP TO YOU”

Posle objavljenog singla “On The Road” i pratećeg spota snimljenog u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, bend Rumblin’ Trouble predstavlja i svoj album prvenac pod nazivom “Up To You”.

Album ima deset bluz i bluz-rok pesama koje od juče (1. maja) možete da čujete na Bandcampu. Izdanje će uskoro biti dostupno i na ostalim digitalnim muzičkim platformama.

Bluz akustik dvojac – Aleksandra Ana Todorović (vokal) i Marko Mosić (gitara), autori su svih pesama na albumu.

“U želji da album bude upotpunjen širim zvukom, angažovali smo i naše prijatelje da nam se pridruže: Vanja Vasić (usna harmonika), David Novaković (bas) i Miloš Knežević (bubnjevi). Na pesmi “This Feeling” gostovali su Aleksandar Radojičić (skasofon) i Aleksandar Jovanović (hamond). Ceo album je snimljen u studiju OFF u Sevojnu, uz pomoć Aleksandra Jovanovića koji je ujedno radio miks i mastering.

Smatramo sebe prilično sretnim s obzirom da je naš singl našao put do slušanih radio stanica u svetu. Nadamo se da će i neke od pesama sa predstojećeg albuma biti jednako prihvaćene kao i naš singl. Cilj nam je da bluzom iz Srbije osvojimo bar deo sveta, iako to nije baš mali posao. Nadamo se da ćemo uskoro moći da realizujemo još jedan spot, kojim ćemo predstaviti prirodne lepote Srbije. Uz to, naravno, voleli bismo i da sviramo na nekim od festivala ili većih koncerata, jer žive svirke su nezamenljive” – poručila je ekipa benda Rumblin’ Trouble.

 

Highwaystar Magazine radio