Photo : promo

Borba sa unutrašnjim nemirima – BendOver predstavljaju video za pesmu „Poslednji ples“

Grupa BendOver objavila je video spot za pesmu „Poslednji ples“ sa izdanja „Zidovi prošlosti“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

Grupa BendOver predstavila je još jedan video spot sa albuma „Zidovi prošlosti. Ovog puta, ekranizovana je pesma „Poslednji ples“ za koju članovi benda veruju da će dotaći mnoge:

„Ceo album je naparfemisan osećajem čovekove borbe sa samim sobom. A ova pesma je nekako direkt u bradu s propratnim krošeima“ kaže frontmen Miloš Buca Došić i dodaje: „Verujem da će se mnogi pronaći u ovoj priči“

Spot za pesmu „Poslednji ples“ sniman je u Obrenovcu: „Svojom radnjom ovaj video kroz metaforu prati unutrašnje nemire koji sa svih strana stiskaju stihoklepca“.

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Boris Jerić (bubnjevi). Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa.

Debi album „Zidovi prošlosti“ objavili su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.