Brkovi 10. i 11. novembra u Banja Luci, Zoster 27. oktobra

Bend Brkovi koji su prepoznatljivi po svom vlastitom PunkFolkWellness stilu, stižu u Banjaluku.

Za svoje najvernije fanove početkom novembra u banjalučkom Klubu studenata održaće čak dva koncerta, 10. i 11. novembra, a koji su najavljeni kao „Vikend sa Brkovima“.

Biće ovo prava poslastica za sve njihove fanove kojih je u Banjaluci zaista mnogo. Na svim njihovim dosadašnjim nastupima u gradu na Vrbasu, atmosfera je uvek bila navijačka, stadionska, a klubovi krcati. Isto se očekuje i ovoga puta. Ono što je sigurno dobre svirke i odlične atmosfere neće nedostajati na „Vikednu sa Brkovima“, jer kako i sami kažu Brkovi vole Banjaluku, a Banjaluka voli Brkove.

Bend postoji od 2004. godine. Iza njih su sjajni studijski albumi, sa brojnim hitovima koje publika na njihovim nastupima peva u glas. Svirali su veliki broj koncerata širom Evrope i Balkana i koncertno su veoma aktivni. Pevač benda Shamso69 (Vedran Pehar) autor je većine tekstova i muzike.

U pretprodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po ceni od 15,00 KM po koncertu. Prodaja će se vršiti putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u. Prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima kreće od ponedeljka 2. oktobra.

Uz Brkove, OK Team će u KSB-u organizovati i koncert grupe Zoster koja ima sveže objavljen album “Najgori” 27. oktobra. Ulaznice u pretprodaji za koncert grupe Zoster su rasprodati, a sada ih možete kupiti po redovnoj ceni od 20 KM.

Kupovina takođe moguća putem prodajnog sistema GIGSTIX online na www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BIH i u KSB u Banja Luci.