BRKOVI SLAVE 20 GODINA U BANJA LUCI

Za Zagrebački bend Brkovi 2024. godina je u znaku slavlja jer se u ovoj godini obilježava 20 godina postojanja ovog benda.

Piše : Mihajlo Ćejić

Slavljeničku turneju su već započeli a u nizu najavljenih datuma danas se našao i datum koncerta u Banja Luci! Koncert će se održati 16.8.2024. godine na Banjalučkoj Tvrđavi Kastel.

Grupa Brkovi na Kastelu je do sada svirala već nekoliko puta ali ovaj put je razlika u tome što će ovo biti njihov prvi samostalni koncert na tvrđavi, za razliku od svih dosadašnjih koji su bili u sklopu festivala.

Podjsećanja radi, Brkovi su krajem prošle godine održali dva koncerta u obe večeri prepunom Banjalučkom Klubu studenata, a tom je prilikom pjevač Vedran Pehar (Shamso69) prilikom gostovanja u podcast-u „Iz srca” prvi put nagovijestio da će nakon kraja tadašnje turneje u sklopu koje se promovisao album „Krvava novčanica” uslijediti i slavljenička turneja.

„Turneja će krenuti u trećem mjesecu i sviraćemo samo velike koncerte u skladu sa jubilejem. Cilj nam je da oko sebe skupimo sve ljude koji su kroz ovih 20 godina bili uz grupu Brkovi” rekao je tom prilikom Shamso.

Snimak cijelog intervjua pronađite na linku ispod.

Ukoliko vas zanima nešto više o samom jubileju, kao i o istorijatu grupe Brkovi preporučujemo vam da pogledate nedavno objavljeni podcast „Agelast” u kom je Shamso69 gostovao i preko tri sata pričao o različitim temama,uz već navedene!

Vidimo se 16.8.u Banja Luci!