photo: Viktoriya Vucheva

Bugarski sastav Odd Crew dolazi u Niš posle više od pet godina

Odd Crew je četvoročlani metal sastav iz Bugarske/Sofija koji se nakon više od pet godina vraća u Niš.

Ova grupa je dobro poznata publici širom Evrope jer su uz svoje nastupe svirali i na većim festivalima koji okupljaju ljubitelje ekstermnijeg zvuka kao što su Bloodstock(Engleska) i Hills Of Rock(Bugarska), iza sebe imaju ukupno deset studijskih albuma, nekoliko ‘live’ i ‘DVD’ izdanja, nekolicinu evropskih turneja. Do sada su nastupali sa grupama kao što su Pantera, Megadeth, Five Finger Death Punch i Caliban, a trenutno promovišu svoje novo izdanje koje nosi naziv “Dark Matters Part 2” koje je dostupno na etiketi izdavačke kuće Drakkar Entertainment.

Uprkos mladim godinama četiri člana, 2023. godine ODD CREW proslavlja svoju 25. godišnjicu. Svoj muzički put su započeli u ranoj mladosti, njihov sastav nikada nije menjan. ODD CREW su možda odavno izašli kao jedna od najbolje čuvanih bugarskih heavy rock i metal tajni, ali njihova epska serija albuma “Dark Matters”, proizvedena u sopstvenom ButcherHouse studiju u Sofiji, Bugarska, učiniće ih nezamenljivim za svetsku heavy muzičku scenu!

Prvog decembra ce Odd Crew nastupiti u niškom klubu Oxygen 02, cena karta za ovaj koncert je 1200rsd, a informacije o pretprodaji karata kao i gostima na koncertu će biti poznate iskoro.