Photo by Vedran Ševčuk Alf

ČAROBNI AKORDI NIKOLE VRANJKOVIĆA U BANJA LUCI

Nakon nekoliko godina Nikola Vranjković sa svojim bendom vratio se u Banja Luku i u čuvenom KSB-u svojoj publici priredio je trosatni spektakl!

Piše : Mihajlo Ćejić

Koncerti Nikole Vranjkovića poznati su po tome da nebitno da li se radilo o velikim salama ili manjim klubovima,Vranjković i njegov bend imaju apsolutno isti pristup,te se tako ni koncert u KSB-u ni po čemu nije razlikovao u odnosu na npr.tradicionalne koncerte Nikole Vranjkovića u MTS dvorani (Beograd).

Photo by Vedran Ševčuk Alf

Publika je uživala u hitovima grupe Block Out kao i u pjesmama iz Nikoline solo karijere koju je započeo još početkom ovog vijeka,uporedo i dalje radeći sa grupom Block Out.

Neumorni su bili i muzičari i publika koja je tri sata pjevala u glas sve pjesme sa repertoara a Nikola Vranjković i članovi njegovog benda još jednom su pokazali profesionalnost na djelu ali su uporedo publici pružili nesebičnu ljubav koja je zračila sa bine tokom cijele svirke,te su s toga i muzičari i publika otišli kućama sretni,zadovoljni i ispunjeni posebnom vrstom emocija koje sa sobom nose stihovi Nikole Vranjkovića.

U nastavku Vam prilažemo kompletnu setlistu sa svirke:

1. Kad tuga pobedi bes
2. Nikada ti neću više otkriti nijednu tajnu
3. Raskorak
4. Dve reči
5. Zadrži svoj dah
6. Fotelja
7. Čarobni akord
8. Protiv sebe
9. Majdan
10. Arsenije
11. Teorija zabave
12. Večernja zvona
13. Sretenje
14. Dve hiljade i kusur godina
15. Andrej
16. Vertikalno gledano
17. Bunar želja ne postoji
18. Moraćeš da naučiš da živiš sa tim
19. Manastir
20. Zvezdane staze
21. SDSS
22. Dan koji nikad nije došao