Wed. Sep 22nd, 2021

Čujte novu verziju legendarne Ozijeve i Lemijeve pesme

Objavljena je nova verzija himne Ozzy Osbourne-a, odnosno Motorhead-a, “Hellraiser”, preoblikovana kao duet između Ozija i Lemija.

Pesma je bila jedna od četiri koje je Lemmy faktički napisao za Ozija, i koji će se pojaviti na Ozijevom albumu “No More Tears” 1991. godine, a kasnije ju je Motorhead snimio za album “March Or Die” iz 1992. godine. Nova verzija pesme će se pojaviti na digitalnom reizdanju “No More Tears”, koje će biti objavljeno 17. septembra povodom 30. godišnjice albuma.

„Nadam se da će svi uživati u pesmi“, kaže Ozzy. „Ovo je samo mali način da počastim svog prijatelja Lemija. Sharon i ja mnogo pričamo o tome koliko nam nedostaje. ”

Lemmy je takođe pomogao Ozzyju da zajedno napišu veliki singl albuma, baladu “Mama, I’m Coming Home”.

Osbourne je srdačno govorio o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa Moterheadovim frontmenom na dodeli nagrade Metal Hammer Golden Gods 2018. godine, otkrivajući da je pokušao da vidi Lemmija u svom stanu u Los Angelesu na dan kada je umro u decembru 2015.

„Nedostaje mi da mi bude u blizini, bio je dobar momak, Lemmy Kilmister“, rekao je Ozzy. „Zvao sam ga na dan kada je umro. Znao sam da umire. Nije ni znao da sam to ja. Morao sam da mu kažem: „To je Ozzy, Lem.“ Samo mi je nešto promumljao na telefon. Rekao sam ‘Lemmy, zaboga, ostani tu, dolazim.’

„Rekao sam Sharon:„ Zajebi ovo, uđi u auto, idemo u njegov stan. “I baš kad smo kretali, prišla mi je i rekla: „Ne brini, otišao je.“ Jako sam potonuo. Zaista me jako pogodilo. ”

Highwaystar Magazine radio