Kacey Musgraves and Bob Marley. CREDIT: Bruce Glikas/Charlie Steiner

Čujte obradu pesme “Three Little Birds” koja će se naći u biografskom filmu o Bobu Marliju

Kejsi Masgrejvs je objavila obradu pesme Boba Marlija „Three Little Birds“, koja će se pojaviti u predstojećem biografskom filmu o legendi rege muzike.

Akustična verzija pesme jedna je od šest obrada Marlijevih pesama koje će pratiti objavljivanje filma, sa ostalim umetnicima uključujući Leona Bridžisa, Danijela Cezara, Skipa Marlija i Vizkida.

„Three Little Birds“ je prvi put objavljena na albumu „Exodus“ Boba Marlija i The Wailers-a iz 1977. godine, a kasnije je dospeo u Top 20 1980. kao singl.

Dugometražni biografski film o rege ikoni, pod nazivom “Bob Marley: One Love”, trebalo bi da bude pušten u bioskope 14. februara 2024. godine, a britanski glumac Kingsli Ben-Adir (Peaki Blinders, Jedna noć u Majamiju) igra muzičara.

Film je snimljen u partnerstvu sa Marlijevom porodicom, a glume i Džejms Norton, Lašana Linč i Tosin Kol. Režirao ga je Reinaldo Markus Grin.

Sinopsis biografskog filma glasi: „Bob Marley: One Love slavi život i muziku ikone koja je inspirisala generacije svojom porukom ljubavi i jedinstva. Na velikom ekranu po prvi put otkrijte Bobovu moćnu priču o prevazilaženju nevolja i putovanju iza njegove revolucionarne muzike.”