All credit goes to site Metalhead Zone

Da li ćemo uskoro čuti neke do sada neobjavljene Diove pesme ?

Jedna od najslavnijih poznih zvezda svih vremena, a takođe ikona Black Sabbath-a, Ronnie James Dio, preminuo je pre 10 godina, ali fanovi se još uvek pitaju da li je moguće objavljivanje njegovih za sada neobjavljenih albuma.

Diova udovica nedavno je održala intervju sa australijskim časopisom Heavy Magazine i otkrila da li će Ronniene nedovršene pesme jednog dana ugledati svetlost.

Evo šta je Vendi rekla :

“Oh da. Stalno ih pronalazim – svaki put kada uđem u skladište. Sve je to označeno, ali ja stalno pronalazim neke nove stvari. ‘Oh, pogledaj ovo. Ovo je stvarno dobro. O da. Ovo je predivno.’, i tako dalje.

I ima puno nedovršenih pesama za koje ćemo u budućnosti porazmisliti kako bismo mogli da ih objavimo. Ali mora biti savršeno, to mora biti onako kako bi Ronnie to želeo. ”

Nastavila je:

„Ne želim da poplavim tržište sa gomilom starog sranja. Osećam se veoma posebno u vezi ovoga što smo pronašli, ali morao bi neko ko je profesionalac u tom poslu, poput (Diovog dugogodišnjeg inžinjera) Vin Davisa, da odsluša sve to kako bismo bili sigurni da je dobro pre nego što nešto izdamo. “