Da li je Danzig na poslednjoj turneji ?

Glenn Danzig, osnivač sastava Danzig i Misfits, rekao je da bi njegova trenutna turneja verovatno mogla biti poslednja, iako jednokratni nastupi nisu isključeni.

Trenutno na desetodnevnoj turneji po SAD-u sa svojim istoimenim bendom, Danzig je dao intervju za časopis Revolver, rekavši da smatra kako mu se taj princip rada čini neodrživim. “I nije to baš neka turneja”, rekao je Danzig. “To je deset nastupaa. Mislim da više ne idem na turneje. Možda ću napraviti neke jednokratne nastupe, ali jednostavno se više ne vidim kako ulazim u autobus… Mislim da sam gotov.”

Danzig – budući da je prethodno rekao da “izvorna” postava Misfitsa neće “raditi mnogo više” nastupa – dodao je na drugom mestu u intervjuu da se ne bi protivio kad bi ponovno okupljeni Misfits odradili više svirki. Postava, koju čine Danzig, Jerry Only i Doyle Wolfgang von Frankenstein, trebala bi se pojaviti na Riot Festu 2022. u Chicagu ovog septembra, gde će proslaviti 40. godišnjicu svog debitantskog albuma “Walk Among Us”.

“Videćemo hoće li biti nešto [nakon toga]”, rekao je Danzig. “Bilo je razgovora. Imam slobodnu celu jesen, osim ako neću raditi na nekom filmu ili nešto – a ne volim baš raditi film tokom zime. Prehladno je. Dakle, videćemo. Možda će biti nekih koncerata Misfitsa.”

Što se tiče novog materijala, Danzig je dodao da ne vidi da će biti novih albuma u budućnosti. “Čini se da u poslednje vreme pišem više muzike za film,” rekao je, “ne znam da li ću ikada više snimiti još neki album… moguće je da upravo sada jednostavno nisam zainteresovan, a zatim za mesec dana završim u studiju. Zavisi. Moram da budem uzbuđen zbog rada da bih to mogao da radim. Trenutno nisam toliko uzbuđen.”

Izvor : Ravnododna.com