foto Slaven Kojadinović

Dado & Dol Magic Crew krajem maja u Domu kulture NS!

Subotički bend Dol Magic Crew najavljuje koncertnu promociju svog aktuelnog albuma „Naživo iz teatra“ i u Novom Sadu – nastupiće 29. maja u 21h u Domu kulture NS.

Bend će u Novom Sadu, kao i u drugim gradovima širom Srbije, uživo predstaviti ceo album „Naživo iz teatra“, ali su za ovu priliku pripremili i važan dodatak. Naime, bend će Novosađanima odsvirati i veći deo pesama sa drugog albuma koji je u pripremi.

„Mi već uveliko radimo na pesmama za drugi album i želimo pre ulaska u studio da te nove pesme probamo na koncertima, da proverimo kako nam dišu pesme, kako ih publika prihvata…“ kaže Dado Dolmagić i konstatuje da uz ovo osveženje koncerti benda Dol Magic Crew sada traju oko dva sata: „Sa novim pesmama osvežili smo i sebe, koncert nam ima vise strasti kad sviramo nove pesme, zanimljivije nam je… zato će ova svirka u Novom Sadu biti više od promocije.”

Kao i uvek, publika će i na ovom koncertu mati prilike da kupi CD po promotivnoj ceni, da se druži i fotografiše sa bendom: „Pozivamo sve ljude dobre volje da podrze autorski rokenrol i dođu na ovaj koncert!“

Ulaz na koncert je besplatan.

Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.