Darko Rundek & Jazz Orkestar HRT-a predstavljaju četvrti singl s albuma „Za vašu posljepodnevnu razonodu“ – slušajte “Šejn”

Nakon pesama “Ti i ja”, “Uhode” i “Ena”, Darko Rundek i Jazz Orkestar HRT-a, donose četvrti, ujedno poslednji singl, sa Porinom nagrađenog albuma “Za vašu posljepodnevnu razonodu“.

Radi se o pesmi Šejn, ovog puta u aranžmanu Mirona Hausera, a u izvođenju Jazz Orkestra HRT-a i pod dirigentskom palicom Mirona Hausera.

„ Šejn ovaj put pobedonosno jaše sa velikom bandom iskusnih profesionalaca na strani pravde. Posoljena aranžmanom, pesma je dobila dodatni ukus i sjaj. Oh yeah!“ – uživajte u slušanju“, rekao nam je Darko Rundek.

Na albumu „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“ nalazi se 12 Rundekovih pesama snimljenih s Jazz Orkestrom HRT-a, u aranžmanima Mirona Hausera, Luke Žužića i Maka Murtića.

Jedan od najprodavanijih vinilnih izdanja Darka Rundeka povod je za njegova dva nova koncerta najavljena za početak naredne godine u MTS Dvorani. Naime, 8 . i 9. februara 2024. godine Darko Rundek će jazz verzije svojih pesama izvesti uživo u pratnji RTS-ovog orkestra Big Bend, koji proslavljaju 75 godina postojanja. Više informacija o koncertima pronađite OVDE.

Slušajte album „Za vašu posljepodnevnu razonodu“ ovde.