Foto : Promo

dram najavili prvi veliki solistički koncert

dram, beogradski sint indi pop bend održaće svoj prvi veliki koncert u Domu omladine Beograda u sali Amerikana 21. oktobra, s početkom u 20 časova!

Gošća koja će otvoriti Amerikanu biće njihova koleginica – dream pop queen Oli Pop.

Koncert u Domu omladine 21. oktobra jeste ujedno i promocija drugog, najnovijeg studijskog albuma “PREVIŠE SVEGA”, kolekcije najpatetičnijih, anksiozno-nezrelih i plesno-depresivnih pop pesama o dražima i strahovima mladosti, sada kroz spektar sint popa i yugopatetike do vanvremenskih kosmičkih prostranstava sentimentalnosti.

Ulaznice po ceni od 600 dinara u prodaji su na blagajni Doma Omladine, na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i na sajtu www.tickets.rs. Nakon prodaje ove ograničene serije, cena karte će rasti za 100 dinara po kontigentu, dok ne dođe do 1000 dinara. Na dan koncerta cena karte biće 1200 dinara, pa požurite do svoje karte po promo cenama!

“Ljudi nas viđaju po gradu i pitaju kad će koncert kod kuće, u Beogradu. Nakon bezbrojnih obećanja koje smo dali i prekršili, jer “hej, čekaj prvo da izađe album” i kada smo najzad izbacili “PREVIŠE SVEGA”, zakazali smo taj dugo očekivani koncert u Domu omladine gde se inače odvijaju legendarne stvari. Mnogo smo se uželeli naše svirke u gradu i jedva čekamo da skinemo nevinost novom albumu uživo pred vama. Svakako, mi očekujemo i verujemo da će biti previše svega te jesenje večeri na našoj igranci u Domu omladine.” – rekli su iz benda.

Oli Pop, godinama na sceni poznata i kao Olivera Popović, nije samo “drama queen” kako sebe naziva u jednom od svojih najsvežijih singlova, već I kraljica transformacije. Mnogi je znaju kao dream pop divu za klavijaturama i na gitari, a od 2022. godine ona polako postaje solo pop umetnica koja se više nego ikad bavi psihilogijom ženskog bića provučenu kroz zabavne dance beatove i elektroniku obogaćenu r’n’b elementima.