DRUGI ALBUM GRUPE ALITOR IZLAZI U NOVEMBRU

Dugo najavljivani drugi album „II“ inđijskog metal benda Alitor, zvanično će biti objavljen 27. novembra 2020. godine.

Drugi album ovog metal sastava će biti izdat digitalno na svim online platformama putem domaće izdavačke kuće Take It Or Leave It Records, dok će diskove izdati nemačka izdavačka kuća Ragnarök Records, a za vinyl izdanja zadužen je švajcarski izdavač – Doc Gator Records.

Produkciju albuma potpisuje frontmen benda Quasarborn i vlasnik studija Citadela Sound Production, Luka Matković, sa kojim Alitor sarađuje od samog nastanka. Omot albuma je odrađen u saradnji sa još jednim dugogodišnjim saradnikom benda, Jovanom Uzelac. Dok je zvanični fotograf benda na novom albumu Milan Šurbatović, takođe dugogodišnji prijatelj i saradnik ovog sastava.

Na ovom albumu će se naći 8 pesama zapakovanih u 40 minuta.

Listu pesama možete pogledati u nastavku:

1. The Tempest Within

2. Present Tense

3. Homo Ignoramus

4. Fall.Ing

5. Euphoria

6. Consecration

7. The Warm Wind ft. Luka Matković

8. Some Sort of Truce

Sastav je do sada objavio 4 singla i to za numere “Present Tense”, “Homo Ignoramus”, “Fall.Ing” i “Consecration” koja je ispraćena spotom. Kako saznajemo iz tabora benda, objavljivanju albuma će prethoditi još jedan singl koji će biti ispraćen spotom. Još jednom su za realizaciju spota zaduženi Luka Matković i Jovana Uzelac, dok je kao specijalan gost u spotu nastupala Tea Marčeta, velika nada domaće kinematografije.

Sa nestrpljenjem očekujemo novi album benda Alitor, a uskoro ćete imati priliku da na našem sajtu pročitate i zvaničnu recenziju albuma!

Više informacija o pre – orderu albuma će biti objavljeno na stranicama benda Alitor na društvenim mrežama u narednom periodu.