Džoel Hoekstra(Whitesnake, TSO, Cher..) je novi gitarista Accepta

Accept će nastupiti na svim evropskim festivalima 2024. i na južnoameričkoj turneji u maju sa Džoelom Hoekstrom.

Hoekstra će za ove koncerte zameniti Fila Šouzea, koji će ostati sa bendom kao njihov stalni gitarista uživo na svim ostalim nastupima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACCEPT (@acceptworldwide)

Džoel Hoekstra iz Njujorka najpoznatiji je fanovima kao član legendarnog benda Whitesnake i deo je Trans-Siberian Orchestra. Takođe je svirao i sa Cher, Night Ranger i Foreigner, da spomenemo samo neke od njegovih brojnih saradnji.

Gitrista benda Accept Volf Hofman komentariše: „Velika nam je čast što ćemo biti zajedno na sceni sa Džoelom Hoekstrom. Džoel je izuzetan gitarista i imam ogromno poštovanje prema njemu. Ceo bend se zaista raduje što ćemo svirati sa ovim mađioničarom na žicama.

Hoekstra je dodao: “Veoma sam počastvovan i uzbuđen što ću rifovati i svirati sa Volfom i momcima! Zaista se radujem susretu sa svim fanovima Accept-a u Južnoj Americi i Evropi! Hajde da sviramo!!”

Što se evropskih datuma tiče, nama najbliže mesto je Velenje i festival Metaldays koji se održava od 27. jula do 3. avgusta. Ostale datume kao i kupovinu karata možete pronaći ovde.

Accept je nedavno završio rad na novom studijskom albumu čije izdavanje se očekuje 2024. preko nove izdavačke kuće benda, Napalm Records.