Foto : Wood

Električni orgazam oduševio novim spotom i najavio koncerte u Novom Sadu i Beogradu

Najdugovečniji beogradski novotalasni bend, Električni orgazam ove godine obeležava 40 godina kultnog drugog albuma “Lišće prekriva Lisabon”.

Tim povodom legendarni bend je objavio spot za pesmu “Četvoro” sa pomenutog albuma. Bend za ovu pesmu nikada ranije nije snimio spot, tako da ona posle punih 40 godina po prvi put dobija i svoj video format.

Odmah po objavljivanju, spot je naišao na odlične reakcije fanova: “Odlično”, “Sjajno”, “Zvuči tako savremeno, tekst je minimalistička kidalica”, “Odlična pesma. Spot takođe.”, “Bravo”, “Živeo pop – rock”. Ovo su samo su neki od komentara oduševljenih fanova na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda, kao i na oficijelnom Jutjub kanalu.

Za spot je ponovo zaslužna Patricija Punki, a kako saznajemo, Električni orgazam će ovu pesmu svirati uživo na ekskluzivnim koncertima koji će do kraja godine biti održani u Srbiji, i to 19. novembra u novosadskom Domu kulture, kao i 17. decembra u beogradskom Domu omladine.

Kao što je ranije najavljeno, osim seta pesama sa slavljeničkog albuma “Orgazam” će publiku na ovim koncertima počastiti i svim rokenrol hitovima iz čak 42 godine duge karijere.

Najavljeni koncerti će trajati puna dva sata, čime će legendarni bend prirediti jedinstvenu muzičku poslasticu svim iskrenim ljubiteljima pravog rok zvuka koji žele da budu deo antologije.

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigstixa, dok se ulaznice za beogradski koncert prodaju preko mreže Ticketsa.