Endru Donalds, pevač legendarne grupe Enigma dolazi u Beograd

Endru Donalds je međunarodno priznati jamajčanski kantautor, poznat kao solo umetnik i istaknuti član benda ENIGMA.

Godine 1998. producent Majkl Kretu pozvao je Endrua da učestvuje u projektu ENIGMA. Zajedno su radili na 4, 5, 6 i 7. albumu grupe ENIGMA, snimivši poznate kompozicije – “Seven Lives”, “Boum-Boum”, “Je T’aime Till My Dying Day”, “In The Shadows, In The Light”, „Modern Crusaders” i mnoge druge, kao i Endrjuove solo albume i singlove „Simple Obsession”, „One Night Lover” i „All Out Of Love”, koji su postigli međunarodni platinasti singl status. Muzika ENIGMA-e je kosmička sinteza zvukova, etničkih motiva, ritma i osećanja, koju je teško pripisati bilo kom stilu: projekat je formirao sopstveni muzički stil – „Enigmatic“! Endru je sa razlogom pozvan u projekat ENIGMA: ima izvanredan, očaravajući glas, a njegov rad je mešavina muzičkih žanrova i stilova iz različitih zemalja: new age, reggae, pop, rock’n’roll, etno.

Zvuk projekta ENIGMA je misteriozna kosmička sinteza različitih muzičkih elemenata, uključujući zvukove, etničke motive, ritmove i emocije. On prkosi lakoj klasifikaciji u bilo koji specifičan žanr i umesto toga stvara sopstveni stil, koji se naziva “misteriozni” zvuk.

Izvanredan glas Endrua Donaldsa i sposobnost da neprimetno uklopi različite muzičke žanrove odigrali su ključnu ulogu u stvaranju magičnog zvuka koji definiše ENIGMA. Njegovi muzički radovi nastavljaju da duboko odjekuju u srcima fanova, obogaćujući večni i misteriozni muzički zvuk projekta.

Endru će sa orkestrom nastupiti 20. novembra u Beogradu, u Kolarcu, a ulaznice po cenama od 2.300 dinara do 7.000 dinara u zavisnosti od kategorije možete kupiti online preko tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.