Evo kada kreće snimanje poslednje sezone serije “Stranger Things”

Kako izvori kažu za Deadline, nakon što su pripreme prekinute zbog holivudskih štrajkova, očekuje se da će produkcija poslednje sezone serijeStranger Things” biti nastavljena početkom januara sledeće godine.

Ovaj metalac iz serije Stranger Things je zapravo zasnovan na stvarnom liku

Međutim, tačan datum snimanja još uvek nije poznat, pošto su pripreme još u toku. ali se očekuje da će snimanje najverovatnije početi 5. ili 8. januara.

Glumci su već u Atlanti, gde se snima serija, jer rade na pripremama, ali su snimanja zakazana za januar. Inače, scenariji su završeni i njihove pripreme za petu sezonu počele su već ove godine, ali su prekinute u maju iz dobro poznatih razloga – holivudskih štrajkova.

Najavljena serija vezana za horor koji je imao zaradu od 1,1 milijardu dolara

Jedan od glavnih glumaca emisije, Dejvid Harbor, ranije je rekao medijima da je dobio poziv za početak produkcije odmah nakon što su SAG-AFTRA i studiji 8. novembra postigli probni dogovor o prekidu štrajka.

Podsećanja radi, glavnu glumačku ekipu serije “Stranger Things” čine i Vinona Rajder, Fin Volfard, Mili Bobi Braun, Gejten Mataraco, Kejleb Meklaflin, Natalija Dajer i Čarli Hiton.

Korisnici Netflixa tvrde da je ovo najgora serija ove godine

Braća i kreatori serijala Met i Ros Dafer rekli su prošle godine da će likovi biti u akciji i da će poslednja sezona biti drugačija. Dodali su i da će prošla sezona biti znatno duža od prethodnih.

Nova serija na Netflixu snimana u Rumuniji, a oborila rekorde “Stranger Thingsa” za samo nedelju dana