Evo zašto Gene Simmons ne podnosi pesmu “I Was Made for Lovin’ You”

Ne voli svaki umetnik svaku pesmu koju je ikada uradio, a tokom nedavnog intervjua za SiriusXM-ovu emisiju The Howard Stern Show, Gene Simmons iz KISS-a otkrio je jednu pesmu u katalogu benda koju mrzi do danas.

To je zapravo možda i najpoznatija pesma benda – “I Was Made for Lovin’ You.”

Simmons duhovito pominje kako mu je prvi put Paul Stanley predstavio pesmu. „On ulazi u prostoriju i kaže da ima pesmu, a ja sam rekao: ‘Kako se zove?’ Rekao je, ‘I Was Made For Lovin’ You’, [a ja sam kao] ‘O, pa to je sjajno. Kako ide prva strofa?’ [Rekao je], ‘Tonight,’ [a ja sam odgovorio] ‘Oooh, to je dobro. Dalje?’ [Rekao je], ‘I wanna give it all to you,’ [a ja sam kao], ‘Da, to je kul.’ ‘In the darkness, in the darkness…’Da, to rokačina, želeo bih tako nešto da snimimo’.”

Kiss se malo zbunili pa pomešali Austriju i Australiju

Zatim se Simmons priseća, „A koji je moj deo?“ – „Do, do, do, do, do, do, do, do, do“, pre nego što je dodao: „Ne, ne, hajde, ja sam Bog groma“ dubokim glasom.

Simmons kaže da nije bio zadovoljan “do, do, do” vokalom, sa jednim izuzetkom. „Mrzim to do danas“, kaže Simmons, „osim što ljudi i danas skaču okolo kao biblijski skakavci… i u tom smislu mi prija.“

Kiss će svoje poslednje nastupe odsvirati 1. i 2. decembra u prestižnoj njujorškoj dvorani Medison skver garden u okviru svoje oproštajne turneje.