Exodus objavili ime novog albuma i kako zvuči –

Exodus su objavili da će „Persona Non Grata“ biti naslov njihovog dugo očekivanog novog albuma, koji bi trebalo da bude objavljen na leto 2021. godine preko Nuclear Blast Recordsa.

Sledeći album ovih thrashera biće prvi posle sada sedam godina i izdanja “Blood In Blood Out” iz 2014. godine, što je bilo njihovo prvo izdanje od odlaska devet godina glavnog pevača grupe Roba Dukesa i povratka Stevea “Zetro” Souza, koji je prethodno bio u bendu od 1986. do 1993. i od 2002. do 2004.

„Persona Non Grata“ je snimljen u studiju u jezeru Almanor, u Kaliforniji, a dizajnirali su ga Steve Lagudi i sam bend. Producirao ga je Exodus, a trenutno ga miksa Andy Sneap.

Gitarista Gary Holt podelio je omot albuma u ​​objavi na Instagramu, napisavši : “Rani pokazatelji su da ovo čudovište zvuči jebeno bolesno! Sutra ćemo raditi neke vokale sa @zetrodus-om, i to je to sa snimanjem albuma. Dugo će se čekati dok se ova zver objavi na @nuclearblastrecords “.

Souza je nedavno rekao vezano za novi materijal Exodus-a: “Ovaj album ima sve što traže obožavatelji heavy metala i fanovi Exodus-a. Veoma je brutalan, vrlo je nasilan i vrlo je brz. Tekstovi su vrlo agresivni i zaista imaju duboku tematiku – neće vas razočarati.

„Što se tiče Garija Holta, koji je glavni autor i glavni autor tekstova, smatram da je napisao apsolutno remek-delo – apsolutno remek delo thrash metala“, nastavio je. “Sadrži sve elemente koje bi jedan album benda Exodus trebao da ima. Još uvek nije urađen, a već sam ponosan.”

Na albumu „Persona Non Grata“ gostovaće i bivši gitaristabenda Rock Hunolt.

Prvobitnu postavu Exodus-a činili su gitaristi Kirk Hammett i Tim Agnello, Hunting i vokal Kit Kit Stevart. Gitarista Gary Holt pridružio se bendu 1981. godine, dok je Kirk otišao dve godine pre nego što je debitantski album “Bonded By Blood”, ugledao svetlost dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gary Holt (@garyholt_official)