Forgotten Scream objavili novi singl

Bend Forgotten Scream objavio je novi singl pod nazivom “Shattered”. U pitanju je treći singl sa njihovog predstojećeg albuma “Hourglass”.

Za pesmu su rekli : “Sigurno jedna od najudarnijih pesama sa Hourglassa, takođe jedna od najstarijih jer je nastala u periodu Changes-a I kroz godine imala različite oblike. Šarena, kako muzički tako I vizuelno. Govori o izobličenim vrednostima u umetnosti, konkretnije u muzici, sve više postaje proizvod a ne doživljaj (mada šta mi znamo, mi sviramo chug-ove u niskom štimu). Shattered je nekako I pokazatelj u kom smeru želimo dalje da se krećemo, nadamo se da će vam se svideti.”

Bend ima želju da raširi svoj materijal i da se što više ljudi upozna sa tim što oni rade jer nas zanima kako se ljudima to sviđa to što oni rade. Pored ovog singla koji se zove “Shattered” zrenjaninski metalcore/melodic death metalci su objavili i još dva, prvi je bio “Beyond The Horizon” koji je objavljen početkom godine kao i “Inspiration” koji je predstavljen pre nešto manje od mesec dana. Sa ovim singlom najavljuju svoj drugi studijski album “Hourglass” koji će najverovatnije izaći krajem ove ili početkom sledeće godine.