Wed. Dec 2nd, 2020

Forgotten Scream objavili novi singl

Bend Forgotten Scream objavio je novi singl pod nazivom “Shattered”. U pitanju je treći singl sa njihovog predstojećeg albuma “Hourglass”.

Za pesmu su rekli : “Sigurno jedna od najudarnijih pesama sa Hourglassa, takođe jedna od najstarijih jer je nastala u periodu Changes-a I kroz godine imala različite oblike. Šarena, kako muzički tako I vizuelno. Govori o izobličenim vrednostima u umetnosti, konkretnije u muzici, sve više postaje proizvod a ne doživljaj (mada šta mi znamo, mi sviramo chug-ove u niskom štimu). Shattered je nekako I pokazatelj u kom smeru želimo dalje da se krećemo, nadamo se da će vam se svideti.”

Bend ima želju da raširi svoj materijal i da se što više ljudi upozna sa tim što oni rade jer nas zanima kako se ljudima to sviđa to što oni rade. Pored ovog singla koji se zove “Shattered” zrenjaninski metalcore/melodic death metalci su objavili i još dva, prvi je bio “Beyond The Horizon” koji je objavljen početkom godine kao i “Inspiration” koji je predstavljen pre nešto manje od mesec dana. Sa ovim singlom najavljuju svoj drugi studijski album “Hourglass” koji će najverovatnije izaći krajem ove ili početkom sledeće godine.

Highwaystar Magazine radio