Šiza/ Photo: Dinko Šimac

Garažni punk/rock dvojac Šiza novim singlom poručuje – VOLI

Novim singlom “Voli” garažni punk/rock dvojac Šiza najavio je svoj drugi studijski album koji će biti objavljen na proleće 2024. godine.

Singl “Voli” poziva na stav ljubavi bez obzira na sve i na hrabrost da se vodi život punog srca usprkos zlobi. Spot je nastao praćenjem Šizinog zebrastog frenda Bokija dok širi osećaj jedinstva, pobede, radosti i vedrine među ljudima.

“Ljubav je poput filma koji igramo u svojoj glavi – ponekad projektujemo svoje strahove i nadanja na druge, ali tek kad počnemo da razumemo tu igru ogledala, možemo zajedno da stvorimo prekrasan film!” – poručuje Boki.

Šiza s dubokim poštovanjem napominje kako u pesmi Mira Furlan predstavlja epitet hrabrosti, snage i neposustajanja od svojih životnih vrednosti. Ona je večni simbol borbe i odanosti prema ljubavnim idealima čak i u najizazovnijim trenucima čime nas inspiršea da se suočavamo s mržnjom, pakošću, ali i s sopstvenim projekcijama, s istom neustrašivošću i otvorenog srca

Muzika je delo Marka Kuhara i Brune Antolića, dok je Bruno Antolić autor teksta. Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, a snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Tomislav Matijašić snimio je videos pot koji je nastao praćenjem Šizinog zebrastog frenda Bokija dok širi osećaj jedinstva, pobede, radosti i vedrine među ljudima. Dinku Šimcu pripao je zadatak montaže, a režiju potpisuju Tomislav Matijašić i bend.