Photo : promo

Grupa Fit objavila spot za svoju obradu pesme “Siđi do Rijeke”

Grupa Fit danas je premijerno objavila novi službeni singl i spot „Siđi do Rijeke“.

Novi singl je obrada velikog hita grupe U škripcu „Siđi do reke“, objavljene na njihovom albumu „O je!“ 1983. godine.

– Već dugo mi je bila želja obraditi ovu pesmu, a i naslov ‘Siđi do Rijeke’ je dobio novo značenje. Prvi put smo je uživo izveli na zagrebačkom koncertu u Tvornici, koncertnoj promociji albuma ‘The best of – 40 godina’ i publika je odlično reagovala. Kako smo do kraja prošle godine imali još nekoliko dogovorenih koncerata odlučili smo je službeno objaviti početkom nove godine –rekao je Davor Lukas, frontman grupe Fit.

“Siđi do Rijeke” – novi singl grupe Fit!

Pesma „Siđi do reke“, autora Zorana Vulovića, klavijaturista grupe U škripcu danas drži kultni status i jedan je od najvećih hitova grupe. Obzirom da su Fitovci iz Rijeke, uz dozvolu autora promijenili su naziv pesme i napravili novi aranžman. Pesma je snimljena u studiju Nene Belana u Rijeci te u Zox studiju u Amsterdamu, a u videospotu menjaju se kadrovi Rijeke s live kadrovima koncerata grupe Fit u Beogradu i Rijeci krajem prošle godine.

Osim ovog singla, Davor Lukas (vokal), Zorko Opačić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Mirko Sokolović (bas) rade i na novim pesmama te albumu čiji se izlazak planira do kraja ove godine.