Ian Gillan objavljuje knjigu na dan beogradskog koncerta

Wymer Publishing će objaviti Ian Gillanovu knjigu “Ian Gillan: A Visual Biography” na dan njegovog koncerta sa Deep Purple-om u Beogradu – 6.12.2019. godine.


Ova knjiga će vizuelno ispratiti njegovu živopisnu karijeru od početka šezdesetih do današnjih dana prolazeći osim Deep Purple-a i kroz ostale bendove i projekte u kojima je radio. Kopajući duboko po arhivima, uspešno je skupljen ogroman niz fotografija i slika, od kojih većina nikad nije viđena u javnosti. U njih spadaju i mnoge prethodno neobjavljene fotografije iz njegovih dana sa sastavom Episode Six ali i kasnije. Tu će se naći i fotografije iza bine, odnosno u popularno nazvanom bek stejdžu, razni suveniri i posteri.

Da podsetimo, Ian Gillan će sa legendarnim Deep Purple-om na taj dan(6.12.) posetiti srpsku prestonicu gde će održati koncert u Štark Areni nakon 5 godina. Biće ovo poslednja turneja ‘duboko ljubičastih’ a ujedno i verovatno poslednja šansa za većinu vas i nas da ih čujemo. Karte za spektajl se mogu naći u prodaji po cenama od 3.100, 3.500, 3.900 i 4.500 dinara na blagajnama Štark Arene, Bilet centra, Ticket Vision, kao i online na http://www.starkarena.co.rs . Ne propustite šansu da poslednji put čujete neke od najvećih hard rock hitova.