Photo : promo

Judas Priest objavili 19. studijski album “Invincible Shield”

Heavy metalu nikada nije falilo metafora niti imidža.

Samim tim teško je ne videti, da naslov novog, devetnaestog studijskog albuma Judas Priest, “Invincible Shield” , predstavlja simbol dugovečnosti britanskog benda koji tokom pedeset i kusur godina postojanja , bez preteranih promena, a opet u sjajnoj formi, nije izgubio svoj smisao postojanja niti žar sviranja.

Omot

Album “Invincible Shield” je klasičan album grupe u njihovom najboljem izdanju, sa vrhunskim gitarama i vokalima koji će probuditi apetite fanova širom sveta. Neosporno najvredniji metal bend na svetu kreće na turneju po Britaniji koja počinje 11.marta u Glazgovu.

Tokom proteklih pet decenija Judas Priest su prodali preko 50 miliona ploča širom sveta i svirali na najvećim svetskim stadionima. Njihovu muziku prati snažni, jedinstveni vizuelni identitet, koji ih je definisao kao bend i uticao na buduće generacije metal bendova širom sveta.

Judas Priest objavili drugi singl sa predstojećeg albuma

Legenda o ovom bendu nastavlja da raste iz godine u godinu, primljeni su u R’n’R kuću slavnih 2022.) i odsvirali rasprodatu svetsku turneju kojom su obeležili pedesetogodišnjicu postojanja.

Album “Invincible Shield” producirao je Andy Sneap, gitarista koji prati Judas Priest na turnejama,a producent je i njihovog prethodnog albuma “Firepower”.

Sa albuma su do sada skinuti singlovi:”Panic Attack”, “Trial By Fire”, “Crown Of Horns” i “Serpent and The King”.

Judas Priest su:

Rob Halford – vokali;

Glenn Tipton – gitare;

Richie Faulkner – gitare;

Ian Hill – bas gitara;

Scott Travis – bubnjevi;

Judas Priest nastavljaju da nose svoju “Crown of Horns” , simbol jednog od najvećih i najboljih metal bendova svih vremena.