Keni Nije Mrtav i šolja tople kafe u session formatu

Keni nije mrtav, energična trojka svojevrsnog panka, istupila je u vode izavaštva nedavno prvim zvaničnim singlom benda pod imenom Venecijaneri.

Taj pesma je najavni singl prvog albuma benda sa čijim izdanjem su Keniji rešili da pričekaju pa će album ugledati svetlo dana tokom 2021. godine

U duhu praznične euforije, ili bar naznaka praznične euforije, i u kostantnom nedostajanju koncerata, premijerno na njihovom Youtube kanalu našao se i prvi live session i pesma “Šolja tople kafe”.

Jedan od koncertno aktivnijih sastava, poslednjih godinu dana pre masovnog lockdown-a proveo je kao neverending tour life, uporedo spremajući pesme za prvi album. Energična trojka vešto kombinuje jak gitarski kroz razne muzičke senzibilitete i žanrove, pružajući publici jedinstven koncertni dojam.

“Nedostaju nam nastupi. Kao neki vid zamene za to i kontakt sa publikom, pokrenuli smo live sesh. Biće tu svačega, a za početak sviramo pesmu “Šolja tople kafe”, verovatno prvi put za nešto veći broj ljudi”

Ukoliko ste propustili, tu je i nedavno objavljeni prvi zvanični singl benda “Venecijaneri” koji se još uvek nalazi po raznim plejlistama u regionu.