photo by Pero Arsenijević

Keniji objavili „Telo“, stigao novi singl

Grupa Keni nije mrtav je izdala treći singl sa budućeg albuma.

U pitanju je zavodljiva gitarska numera pod nazivom „Telo“.

Bend se fokusirao na koncerte, festivalske nastupe i pisanje novih pesama. One možda zvuče drugačije od uobičajenog Kenijevog potpisa ali su i dalje žustre, romantične i energične. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

Bend Keni nije mrtav objavio spot za pesmu „Nema nazad“

„Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. „Telo“ je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu – volimo svaki detalj rada na njoj!“, izjavili su članovi benda.

Skrećemo vam pažnju na izuzetan video spot za ovu pesmu, koji prati intrigantan ljubavni trougao. Odličnu režiju potpisuje Arsenije Slavić. U ovom erotičnom spotu zapažene uloge imaju glumica Marija Liješević a pred kamarama je odličan bio i frontmen benda Mateja Đokić.

Keni nije mrtav će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11.), prvi nastup u Severnoj Makedoniji na „Pin“ konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat „Serbia Creates Music“ (30.11.). Zatim su tu koncerti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12.), u Sarajevu i Mostaru (15 i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Singl „Telo“ grupe Keni nije mrtav je od 17. novembra dostupan na svim striming servisima a video spot pogledajte na YouTube profilu benda.