photo Marko Ristic @zamrznutitonovi

KONCERT RITMA NEREDA U ZAPPA BAZI SKORO RASPRODAT – ZAKAZAN I DRUGI NASTUP!

Ulaznice za koncert grupe Ritam Nereda zakazan za 11. novembar u Zappa Bazi su skoro rasprodate, pa je ovaj novosadski bend zakazao još jedno druženje sa beogradskom publikom za subotu, 18. novembar na istom mestu!

Ritam Nereda u Beograd dolazi u sklopu turneje na kojoj promoviše album „Novo doba“. Album je objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom i naišao je na odlične reakcije kritike, ali i publike.

Po svemu sudeći, beogradska publika uželela se njihove energije na živim nastupima i pesama koje voli! Zbog velikog interesovanja koje je dovelo do toga da koncert zakazan za 11. novembar bude skoro rasprodat, bend je odlučio da održi i drugi koncert u Beogradu – 18. novembra u Zappa Bazi.

Ritam nereda lomi na novom albumu – recenzija izdanja “Novo doba”

Preostale ulaznice za koncert 11. novembra kao i ulaznice za koncert 18. novembra u prodaji su po ceni od 1500 RSD putem mreže Gigstix, kao i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Ritam Nereda je, bez sumnje, jedan od najistrajnijih, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Iza sebe iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata.

Na koncertima u Beogradu će, osim najistaknutijih pesama sa izdanja „Novo doba“, svirati i najveće hitove iz cele svoje karijere.

Nakon koncerata u Beogradu, Ritam Nereda nastavlja turneju koncertima u Zagrebu (Tvornica kulture, 23.11.) i Banjaluci (KSB, 2.12.), a 16. decembra očekuje ih i veliki koncert u Hali 2 Novosadskog sajma.