Photo : Filip Olćan / Highwaystar

Koncert “Za Massima” ove jeseni u Zagrebu, u ‘malom krugu’ pevaju Dino Jelusić, Neno Belan, Matija Cvek…

U čast Massimu, 14. novembra, održaće se koncert „Za Massima – Mali krug velikih ljudi“ na kom će nastupiti Dino Jelusić, Ivan Dečak, Meritas, Vanna, Matija Cvek, Sergej Ćetković i Nina Badrić.

Koncert je plod ideje supruge Massima Savića, Eni Kondić, koja je za ovu priliku angažovala pevačeve prijatelje i kolege. Njegova supruga ovim koncertom želi da oda počast Massimu, njegovom radu, umetnosti i da se zahvali publici koja ga je volela i štovala dugi niz godina.

Domaći muzičari će na koncertu u Laubi izvesti setlistu koju je Massimo pevao na svom poslednjem i najvećem koncertu u Areni Zagreb prošle godine. Uz domaće pevače nastupiće Massimov bend u sastavu Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić i Bruno Urlić.

Bruno Urlić, Massimov violinista, o koncertu je rekao: „Ideju o projektu Massimo u Laubi saznao sam direktno ‘u facu’ od Eni i moram priznati da, koliko god da sam znao da se to mora dogoditi prije ili kasnije, ipak sam bio u malom šoku.“ U nastavku je izjavio: „Od trena kad je informacija procirkulirala među nama, siguran sam da niti jedna osoba u cijelom lancu nije dvojila želi li se pridružiti ovoj ideji. Sama želja i blagoslov Massimove obitelji bili su dovoljni da se ova priča zakotrlja, a mi ćemo morati stisnuti zube, obrisati koju suzu, progutati puno knedli i pokušati se opet smijati na bini, baš kao da je on tu s nama i kao da nam još uvijek daje one male profinjene savjete kako biti bolji i dostojniji svog poziva“.

Ulaznice za koncert u zagrebačkoj Laubi mogu se nabaviti online preko sistema Entrio po ceni od 30 eura.

Izvor : Muzika.hr