Photo : promo

LAKA objavio singl ‘Mama’: ‘Žene moraju konačno preuzeti svijet jer muškarci su ga upropastili totalno. Živjele mame!’

Elvir Laković i njegov bend Laka objavili su novi singl i spot “Mama” za hrvatsku diskografsku kuću Dallas Records i najavili skoro izlazak istoimenog albuma “Mama”.

Na albumu će se naći osam pesama koje je napisao Laka, a album je snimljen u studiju ”Naš studio” u Makarskoj u produkciji Matka Gaćea.

Kreativnost i univerzalni likovni izraz brata i sestre Laković ni ovoga puta nije izostao, osim što su donekle izostali sa scene. Nisu mnogo otkrili o albumu, kaže Laka, da ne bi bio subjektivan:

„Iznenađenje je što sam uspeo sve da izmislim, a najbolje je ne očekivati ništa da se ne razočaram“, izjavio je on, ali je ipak otkrio da mu je sledeći singl „Kraj“ omiljena pesma sa albuma, a muzički spot za to nju ih je sve ‘iznenadio’.

Spot za “Mamu” režirao je Tarik Bič, spot je sniman na železničkoj stanici u Sarajevu, u vozu koji stoji i ‘nikada neće proći putem sreće i…’

‘Mama’ će se sigurno naći na mnogim letnjim top listama i jedva čekaju da dođu u Hrvatsku da nastupe, kažu. Povodom proglašenja “Mame” 8. marta, Laka je rekao:

Srećan praznik svim mamama i ženama. Žene konačno moraju preuzeti svet jer su ga muškarci totalno uništili. Živele mame!’

Bek vokal peva Lakina sestra Lela, a aranžman je delo Lake i Dine Šutale.