LAMB OF GOD je objavio novi singl pod nazivom “Evidence”.

LAMB OF GOD je objavio novi singl pod nazivom “Evidence”.

Pesma stiže na prvu godišnjicu objavljivanja albuma “Omens” grupe i snimljena je tokom sesija za deveti album metal grupe.

Pevač LAMB OF GOD Randy Blythe izjavio je o lirskoj inspiraciji za „Evidence”: „Jedan od zbunjujućih aspekata savremenog života je svesno odbacivanje empirijskih činjenica u korist emocionalnih sigurnosnih pokrivača internetske eho komore. Istina nije subjektivna, ma koliko to nekima činilo neprijatno. Umetnost je ipak, zato uživajte u pesmi, kako god da odlučite da je interpretirate.”

Danas(u subotu, 7. oktobra) LAMB OF GOD će po prvi put pustiti putem Jutjuba dokumentarni film „Making Of: Omens“. Danas je godinu dana otkako je album “Omens” objavljen, a prošle godine dokumentarni film je objavljen u ograničenom kapacitetu na zahtev tokom meseca objavljivanja za fanove koji su kupili karte za gledanje i/ili pakete vinila/CD-a.

„Omens“ je bio nastavak istoimenog albuma LAMB OF GOD, koji je stigao u junu 2020. To izdanje je označilo prve snimke LAMB OF GOD sa bubnjarom Artom Kruzom, koji se pridružio bendu u julu 2019. kao zamena za osnivača grupe, bubnjara Chrisa Adlera.