Lamb Of God završili snimanje novog albuma

Gitarista benda Lamb Of God Mark Morton potvrdio je da je bend završio rad na svom novom albumu.

Predstojeće izdanje će biti prvi album na kom je svirao Art Cruz, koji se pridružio bendu prošlog jula kao zamena za originalnog bubnjara Chrisa Adlera.

Mark je govorio o nadolazećem albumu benda tokom gostovanja u “Trunk Nation”. Rekao je: “Uskoro stiže nova muzika. I stvarno, teško da bih mogao biti uzbuđeniji zbog toga. U bendu je potpuno nova, sveža energija. I ovo će biti naš prvi album sa Artom. On svira bubnjeve sa nama već par godina, ali ovo su naše prve pesme koje smo zajedno napisali i snimili sa njim. I i sve smo uzbuđeniji čekajući da objavimo ove pesme. I ne mogu biti srećniji vezano za to kako odvija spremanje albuma, i uzbuđen sam što će ceo svet to da čuje. Biće mnogo turneja, tako da ćemo biti veoma zauzeti na putu. ”

Upitan da li postoji novi preliminarni datum objavljivanja novog albuma, Mark je rekao: “Ne postoji. Znamo samo otprilike. Čak i ja zapravo ne znam datum – još se nisu oglasili. Ali mislim da je prva polovina godine najoptimalnije. ”

Pritisnut pitanjem da li je novi album već sada gotov, on je odgovorio: “Ja sam završio sa tim, to je sigurno“, pa je pojasnio: “Prilično sam siguran da su i ostali momci iz benda gotovi sa svojim delom snimanja, i ja mislim da se u ovom trenutku završavaju poslednji mix i master.”