Letu štuke u okviru manifestacije Živjeti slobodno 11. maja u Banja Luci

Pod sloganom “Živjeti slobodno” Udruženje građana “Sloboda” povodom obeležavanja Međunarodnog dana pobede nad fašizmom, za sve ljubitelje dobrog zvuka, 11. maja, u banjalučkom Klubu studenata (KSB), organizuje veliki koncert sarajevskog benda Letu Štuke.

Ovaj sjajni muzički sastav predvođen Dinom Šaranom, jednim od najtalentovanijih i najuticajnijih regionalnih tekstopisaca, nastupiće sa početkom u 20 sati.

Pripremite se da 11. maja u okviru događaja “Živjeti slobodno” uživate u nezaboravnoj noći koja će vas podsetiti na snagu muzike i slobode uz bezvremenske hitove poput “Šutiš”, “Tesla”, “Zemlja gori”, “Minimalizam”, “Mjesto za dvoje”, “Supermarket” i druge.

“Naš cilj je da uz muziku kao sinonim za slobodu, pozitivne vibracije, misli i ideje i muziku kao most koji je oduvijek spajao ljude, Banjaluku pozicioniramo kao centar okupljanja svih onih koji njeguju, slobodu, prave životne vrijednosti i ideju antifašizma”, poručili su organizatori.

Za veliki banjalučki koncert benda Letu Štuke već se sada traži ulaznica više, pa organizatori pozivaju fanove da svoje ulaznice nabave što pre.

Ulaznice, po ceni od 15 KM mogu se kupiti u pretprodaji u KSB-u, na Gigstix prodajnim mestima, te putem online platforme gigstix.ba.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram.