dreDDup

Ogrnizatori saopštili bendove koji će nastupiti u okviru manifestacije Liman zove

Organizatori su saopštili da su odabrali bendove za nastup u okviru projekta Liman zove.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo da naglasimo da je ove godine bio rekordan broj prijavljenih mladih novosadskih bendova za manifestaciju LIMAN ZOVE. To je i razlog što će posetioci imati prilike da čuju više bendova nego inače, jer je proces selekcije bio zasita težak. Pored toga, drago nam je što je postojalo ogromno interesovanje bendova iz cele Srbije da uzmu učešća u ovoj manifestaciji i iskoriste šansu za nastup”, saopštili su organizatori.

Bendovi koji će u petak 30. septembra izaći pred novosadsku publiku su: Echo Spiritus, Salto Mortale, Fifth Piece, Sample Tekst, Majmunsko ostrvo, Rachet, Two coins from Mercury, Non Grata, DREDDUP i mlada kantautorka Lena Hrvojević.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, manifestacija Liman zove održava se ove godine u klubu Fabrika SKC i to u petak 30. septembra 2022. godine sa početkom u 20 časova.

Istog dana na istom mestu, od 14h biće realizovan projekat Živela muzika u okviru koga će Novosađani moći da dođu i sviraju zajedno sa poznatim izvođačima koji će objašnjavati procese stvaranja muzike i tehnika kojima sviraju.

izvor : rockomotiva.com