Photo : Aleksa Borković

Ljubičice vas pozivaju na koncert – 26. aprila u Velikoj sali Doma omladine Beograda

Pančevački bend Ljubičice održaće koncert 26. aprila u Velikoj sali Doma Omladine Beograda.

Ovim događajem Ljubičice započinju koncertnu sezonu, koja će do kraja godine obuhvatiti turneju po Srbiji, nastupe na letnjim festivalima, ali i koncerte u regionu.

Bend obećava da će publika na koncertu doživeti nešto jedinstveno, sjajnu svirku, spektakularnu scenografiju i rasvetu, nove aranžmane poznatih pesama kao i neke pesme iznenađenja!

Prolećnim koncertom u Beogradu, grupa proslavlja zasluženi uspeh albuma “Dok čekamo pad”, koji se krajem prošle godine pojavio na ekskluzivnom ljubičastom vinilu (Menart).

Ljubičice su dobitnici Nagrade Milan Mladenović 2023

Podrška na koncertu biće Egret, pančevački muzičar i producent sa svojom ekipom. Predgrupa će početi koncert u 20:30 časova, a Ljubičice na scenu izlaze u 21:15 časova.

Povodom koncerta u Beogradu, bend jednoglasno izjavljuje:

“Za nas je Beograd tačka u kojoj stvari počinju i završavaju se, a Dom omladine je posebno važno mesto na kom su se događale prekretnice u životu Ljubičica. Ovim koncertom ćemo zatvoriti jedno veliko poglavlje u našem radu i otvorićemo sezonu malo drugačijih koncerata Ljubičica. Želimo da pozovemo sve prijatelje i fanove da nam se pridruže u Beogradu, da podelimo sve to što se u nama skupljalo odavno. Već dugo razmišljamo o baš ovakvom koncertu koji ćemo uraditi po svojoj želji i uslovima, i mnogo smo uzbuđeni zbog toga.”

Ljubičice su dobitici prestižne regionalne nagrade Milan Mladenović, za pesmu “Dok čekamo pad”, a njihov istoimeni album je po mišljenju mnogih domaćih i regionalnih kritičara, jedan od najboljih albuma prošle godine.

“Dok čekamo pad” je na ovogodišnjem MENT festivalu dobio nagradu za album godine, koji dodeljuje Regionalno udruženje nezavisnih diskografa, RUNDA:

“Zahvaljujemo se Rundi na nagradi, kao i svima koji su glasali. Vrlo smo ponosni i zahvalni na svemu. Rundina nagrada je savršena višnjica na šlagu ovog izdanja i odličan podstrek samopouzdanju koje je tako neophodno da bismo usmerili punu pažnju na naše sledeće izdanje. Hvala!”, izjavljuje bend.

Karte za koncert Ljubičica u Domu omladine Beograda su u prodaji i možete ih, po ceni od 1.500,00 din nabaviti putem sistema www.efinity.rs, na prodajnim mestima Efinity Blagajna Štark Arene, Blagajna Dom Omladine, TC Rajićeva (I sprat), kao i preko partnera, odnosno na više od 1000 prodajnih mesta „Moj kiosk“, kao i putem Efinity aplikacije.