Mariah Carey se javila: “Vreme je!”

Mariah Carey, zaštitni glas Božića, objavila je video kojim otvara Božićnu sezonu.

U videu zaleđenu Carey štite kostimi iz Noći veštica. Nakon toga, Carey apsurdno visokim tonom zapeva “It’s time” (vreme je) te se nakon toga pojavi u božićnoj idili. Ako je verovati pevačici jedne od najpoznatijih Božićnih pesama – počelo je.

Božićne pesme opet će napraviti havariju na playlistama.

Mariah Carey slične je skečeve radila i pređašnjih godina. “It’s time” postala je njena poštapalica kod skečeva, u kojem je 1. novembar postao prvi dan božićnog razdoblja za Katolike. Prvi takav skeč izdala je 2019. Između ostalog, Carey je skečom najavila i božićnu turneju “Merry Christmas One and All!”. Njom će putovati, ipak, samo po SAD-u i Kanadi. Slične božićne turneje Carey je imala još 2014. godine.

Tada je između ostalog slavila i 20. godišnjicu objave pesme “All I Want for Christmas Is You”. Pesma je izdata 1994. godine te je postala jedna od standardnih pesama koje se puštaju i ne prestaju puštati u božićno vreme. Pesma je ove godine uvedena i u registar snimki knjižnice američkog Kongresa kao “umetnički vredno delo koje očarava život u SAD-u”.