Mašinko/ Photo: Daniel Gjurcek (promo, Dostava zvuka)

Mašinko nas obradovali live sessionom

Zagrebački punk bend Mašinko predstavio je live session koji je snimljen u Vintage Industrial Baru.

Bend se pobrinuo da u 2021. godinu uđemo optimističniji, hrabriji i vedriji. Objavljenim live sessionom podsjećaju zašto se njihovi nastupi uživo opisuju kao “nezaboravna koncertna iskustva”, odgovaraju na pitanje zašto je “nemoguće ne voljeti Mašinka” i potvrđuju kako “svugdje je doma, ali uz Mašinko je zaista najljepše”.

Mašinko live session, spisak pesama:
1. 041
2. Kad idemo van
3. Sretan Božić (Bit će bolje)
4. Tu smo gdje smo
5. Zle opačine

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku.

Audio snimanje/tehnika bili su povereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Leonard Klaić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Ovim live nastupom bez publike i uz pridržavanje epidemioloških mera, Mašinko (u sastavu: Šulc, Lav, Perica, Andrija, Srki, Pitura i Markan) izveo je poznate numere sa dosadašnjih izdanja, ali i podsetio na aktualni album “Danas ću, sutra ću”.

Izdanje “Danas ću, sutra ću” (Dostava Zvuka /Dirty Old Label, 2020.) dostupan je putem Bandcampa benda, YouTube kanala Dostave zvuka kao i na svim streaming servisima.