Photo : Mario Beljo

Mostarski muzičar Ivo Jurić napisao rock posvetu svim neobičnim parovima

Ivo Jurić napisao je rock and roll posvetu svim onim parovima koji, bez obzira na neke neobičnosti, u potpunosti funkcionišu.

Rock muzika uvek je bila deo života Ive Jurića, pa ga možemo videti i na koncertima vlastitih idola, poput Bruce Springesteena ili Guns n’ Rosesa. Ovog mostarskog muzičara i kantautora vežu i brojni nastupi pred publikom istančanog ukusa, a za sebe zna reći da u glavi ima nekoliko stotina pesama koje može da otpeva i odsvira. U međuvremenu se odlučio da se ozbiljnije posveti vlastitim pesmama i karijeri te ostvaruje saradnju sa najvećom diskografskom kućom u regionu, Croatia Records. Do sada je objavio singlove „Mozak jedne djevojke“ i „Blizu“ s kojom je nastupio na Splitskom festivalu. Otkrio je i onu svoju nežnu stranu, ali i ovu žešću. Odlučio je da napiše rock and roll posvetu svim onim parovima koji, bez obzira na neke neobičnosti, u potpunosti funkcionišu.

Pesma „Neobičan par“ objavljena je takođe za Croatia Records i dolazi nakon njegovog nastupa na Splitskom festivalu. Za ovu prigodu okupio je sjajne muzičare, a svirali su mu Josip Joco Vukoja na gitari, Marko Jakovljević na bas gitari, Dario Raos na bubnjevima, Ivan Zovko na klavijaturama i Ivan Sušac na saksofonu. Osim što je autor muzike i teksta, Ivo je takođe svirao gitaru, a njegov prijatelj i stalni saradnik, Josip Vukoja radio je na aranžmanu i produkciji. Za pesmu „Neobičan par“ snimljen je i videospot u produkciji Marija Belje.

Ivo Jurić grabi krupnim koracima prema napred i samo je pitanje vremena kada će njegove zvezde u potpunosti zasjati. „Neobičan par“ je svakako vetar u leđa.