Najveći metal festival u Hrvatskoj, Pannonian Rock Festival se preselio na novu lokaciju koja je blizu Srbije ; najavljeni i novi bendovi

Metal festival koji je prošle godine po prvi put održan u Rajevom selu, najavio je da su pronašli novu lokaciju za ovu godinu.

Objavljeno je i da će nova lokacija podržati tehničke potrebe samog festivala. Nova lokacija su Katakombe u Osijeku, a Pannonian Rock Festival najavio je i niz imena koja se mogu očekivati na ovogodišnjem izdanju koje će se održati od 15. do 18. avgusta.

“Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala. Kao i do sada, posjetiteljima će biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora”, objasnili su promoteri transfera u Osijek.

Juče je objavljen drugi talas imena. Na festival dolaze poljski death metalci Vader, hrvatski bend Đubrivo, deathtrash metalci Infest, osječki deathtrash metalci War-Head, power metalci iz Modene Stranger Vision i ruski Uporabniki.

Tako se nova imena pridružuju već najavljenim u prvom talasu, koji je poznat od oktobra. To su NERVOSA, Cold Snap, NOCTIFERIA, EVIL BLOOD, Godiva Music, Max Enix i The Skys.

Ulaznice su u prodaji preko sajta festivala, trodnevne super early bird karte su trenutno u prodaji od 66,60 do 68,60 evra.